Szórakozás

Vagyonosodási vizsgálat indul Galambos Lajos ellen

A Bors információi szerint vagyonosodási vizsgálatot is indítottak Galambos Lajos ellen. A mások mellett áramlopással vádolt mulatós sztár nem aggódik, hogy emiatt bajba kerül.

“Nem ez lesz az első vagyonosodási vizsgálatom, állok elébe! Minden egyes forintommal el tudok számolni, csinálják csak”

– mondta a lapnak Lagzi Lajcsi, akinek jelenleg több bírósági ügye is van. A legkomolyabb a büntetőper, ami üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene. Emellett a leégett magtára kapcsán is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni 135 millió forint kártérítést, sőt biztosítási csalás miatt feljelentést tett. Bár ez úgy tűnik, megegyezéssel meg fog oldódni.

“Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást. Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat. Végigcsinálom, nem bo­londulok be­le! Hiszek benne, ha egyszer végre eljut az ügy egy olyan szakaszba, hogy bemutathatom a bizonyítékaimat, mindenki meglátja majd, mennyi eljárási hiba, hazugság van az iratokban”

– tette hozzá Galambos, aki úgy érzi, még mindig lehallgatják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik