Szórakozás

Békítő show-t kapott a TV2-től Jakupcsek Gabriella

Néhány napja derült ki, hogy Jakupcsek Gabriella 8 év után hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére. A műsorvezető a hétfői Mokkában beszélt először arról, hogy miről szól az a műsor, amivel vissza tudták csábítani a televíziózáshoz.

Jakupcsek új műsora, az Egymás szemében gyakorlatilag egy békítő show. Olyan embereket mutat be, akik már évek óta nem tudják rendezni egymással a konfliktusaikat. Idáig nagyon hasonlít a Mónika Show, a Balázs Show, vagy a Joshi Bharat koncepciójához, de állítólag nem klasszikus talk show lesz.

“Ilyet a nézők még nem láthattak. Franciaországban és Ausztráliában is körülbelül egy időben fog megjelenni a televíziócsatornákon. Nem talk show, ezt tegyük helyre. Ha a nézők olyasvalamire gondolnak, ami már eddig volt, akkor ez merőben más. Nem kibeszéljük az indulatokat, hogy egymásnak essenek emberek, hanem mély csendek vannak. Elmegyünk a helyszínre a stábbal, forgatunk, beszélgetünk, és megpróbáljuk feltérképezni, hogy emberek között miért van konfliktus, mitől szakadtak el egymástól”

– mondta Jakupcsek Gabriella, aki kvázi mediátorként tervez segíteni a szereplőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik