Szórakozás

Állítólag az ATV-nél folytatja Kárász Róbert

A Mokka egykori műsorvezetőjét áprilisban rúgta ki a TV2. Kárász Róbert akkor nagyon maga alatt volt, de elmondta, hogy nem fog munkáért kuncsorogni sehol. Jelenleg alapítványával és kávézója üzemeltetésével foglalkozik, de a pletykák szerint közel egy év kihagyás után az ATV képernyőjén tér vissza.

A Blikk informátorai szerint, bár még nem írták alá a szerződést, Kárász és az ATV vezetősége már közel jár ahhoz, hogy megegyezzenek. Ezt egyik fél sem cáfolta.

“Annyi igaz, hogy több férfi műsorvezetővel is tárgyalunk jelenleg, ám amíg le nem zárulnak ezek a megbeszélések, nem mondhatok többet. Két erős, ismert férfi tévést szeretnénk a csatornához igazolni, reményeink szerint hamarosan meg is lesznek. Az ATV Startnál így két páros lenne, az egyik hölgy már biztos, hogy Bombera Krisztina lesz, a másik női műsorvezetőt pedig elsősorban csatornán belül keressük, de még folyik a casting”

– mondta a lapnak Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója.

Kárász Róbert pedig azzal kommentálta az értesülést, hogy nem kapkod munka után, de ha olyan felkérést kap, ami mind szakmailag, mind anyagilag megéri, tetszik, és örömét leli benne, akkor igent fog mondani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik