Szórakozás

Sztárban sztár+1 kicsi: Már csak a csapat fele van versenyben

Vasárnap este elérkezett a műsor elődöntője. A tíz páros ebben a formában utoljára bizonyíthatott, hogy elnyerjék a zsűri és a nézők pontjait, jövő héten ugyanis már csak a mezőny fele, azaz öt duó száll versenybe a legjobbnak járó címért. A kiesők is színpadra állnak majd az utolsó adásban, de ők már csak tét nélküli csapatprodukciókban szórakoztathatják a közönséget.

Peter Srámek és Bari Laci egy Modern Talking slágerrel nyitották az estét. Rákóczi Feri a lábmunkát dicsérte, Ábel Anita pedig odavolt a fiúkért, akárcsak annak idején az eredeti előadókért. Csobot Adél pedig Srámek csábos nézésétől ájult el.

Szabó Bence és Koós Réka Bódi Gusztiként és Bódi Margóként álltak színpadra. Csobot Adél nagyon szerette, Ábel Anita nosztalgiázott, mert erre táncolt az esküvőjén, Rákóczi Feri is táncolna rá, ha egyszer házasodásra adja a fejét.

Tóth Vera és Farkas Zsolti egy Pink duettben mutatták meg magukat. Az énekesnőnek kicsit nehezére esett az ágyon vonaglás, mert általában csak szemmel és szájjal dolgozik a színpadon, de Ábel Anita szerint nagyon szexi volt, nem kell, hogy gátlásai legyenek.

Dér Heni és Juhos Zsófi operettje annyira magyaros volt, hogy Tilla megkívánta a téliszalámit. Ábel Anita elárulta, hogy a kislányának Zsófi a kedvence, aki Rákóczi Feri szerint igazi nővé érett a műsor alatt.

Sipos Peti és Sztojka Vanessza voltak a heti mesefelelősök, a Madagaszkár makijainak bőrébe bújva riszáltak. A zsűri szerint nagyon jól.

Pál Dénes és Varga Vivien Cipő és Koncz Zsuzsa közös dalát énekelték. Csobot Adélnak patakokban folyt a könnye, Rákóczi szerint 100%-os volt a produkció.

Szandi és Lentulay Krisztián Barbie-vá és Kenné változtak. Csobot Adél beszámolt arról, hogy 30 darabos babagyűjteménye van otthon, amihez Ábel Anita is csatlakozott. Senki sem tudott szó nélkül elmenni az énekesnő hibátlan alakja mellett, Rákóczi Feri pedig Krisztián “baba” mozgását csodálta.

Feke Pál és Kornis Anna bohóckodtak a színpadon. Kern András és Garas Dezső Egyedül nem megy című nótáját adták elő. A zsűri egyöntetű véleménye szerint Anna a színpadra termett és remek színésznő válhat belőle.

Király Linda és Tabatabai Nejad Flóra nem könnyű feladatot kaptak. A Proud Mary-t énekelték Tina Turnerként és Beyoncéként, de hozták a formájukat és a hangjukat és mindnekinek leesett az álla.

Bereczki Zoltán és Berki Artúr a Padlás című musicalből adtak elő részletet, ami mindenkit megrendített. Az este egyik legmeghatóbb produkcióját tette színpadra a duó.

A zsűritagok, a versenyzők és a nézők összesített szavazatai alapján a heti győztes Pál Dénes és Varga Vivien lettek. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy kiderült, melyik az az öt páros, akik a jövő heti döntőben énekelhetnek az első helyért.

Az öt döntős páros: Bereczki Zoltán és Berki Artúr, Feke Pál és Kornis Anna, Király Linda és Tabatabai Nejad Flóra, Dér Heni és Juhos Zsófi, valamint Pál Dénes és Varga Vivien.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik