Szórakozás

Nem biztos, hogy visszatér Liptai Claudia a közönség elé

A műsorvezető kisfia születése óta gyermekének és családjának szenteli minden idejét, igaz, a kicsi érkezéséig minden percet kihasznált. Liptai Claudia terhesen vállalta el az Extrém Activity vezetését és a Sztárban sztár zsűrijében is csak az utolsó adásokra cserélték le. A nyáron még egy új projektet is bevállalt, amit nagyon várt.

A NőComment! elnevezésű talkshow-ban több ismert nővel kellett beszélgetnie. Az első előadáson részt is vett, ám a február közepén esedékes második előadáson már nem biztos, hogy ott fog ülni a többiek között. A sorozat szervezői ezért rendhagyó módon két plakáttal hirdetik a műsort, Liptai Claudiának pedig gondolkodási időt adtak.

Az állandó szereplőkhöz, tehát Ábel Anitához, Dobó Katához, Risztov Évához és Tatár Csillához ezennel Hadas Krisztina és civil szálként Eleni Korani csatlakozik, a legnagyobb örömünkre! A férfi vendégek Hajós András és Tilla lesznek. Liptai Claudia még egy kis időt kért tőlünk, hogy választ adjon, ott lesz vagy sem, hiszen az ő életét mostanság egy jelenleg 62 cm hosszú ifjú kis főnök irányítja, és még nem tudható, ő vajon mit szól ehhez az elfoglaltsághoz. (Így a színlapot két verzióban készítettük el.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik