Szórakozás

Volt olyan műsora, amire Jakupcsek sem büszke

jakupcsek-gabriella(430x286)(1).jpg (jakupcsek gabriella, )
jakupcsek-gabriella(430x286)(1).jpg (jakupcsek gabriella, )

Jakupcsek Gabriellát 2015 decemberében, váratlanul rúgták ki a köztévétől. A Ridikült vezette, most pedig kiderült, hogy visszatér a TV2-höz. A Blikknek nyilatkozott, hogy az Egymás szemében című békéltető realityben fog szerepelni. A műsorvezető többször megjárta a köztévét, de a TV2-höz sem először igazol. Emlékszik még, hol kezdte a műsorvezető? Vagy hogy melyik volt az a vetélkedő, amire ő sem büszke? Segítünk, egy Jakupcsek-idővonal majd eligazítja, ráadásul szuper adásokat nézhet vissza.

1990-1999 Mtv

Még véletlenül sem szeretnénk egy szakmai önéletrajzot ledarálni, de mégiscsak fontos, hogy Jakupcsek hol kezdte. Az ELTE-n végzett művészettörténet, magyar és általános nyelvészet szakon, és 1990-től már az MTV-nél dolgozott. Ide is tennénk egy ’96-os műsorajánlót a 33 éves Jakupcsekről.

 

Danubius és Cappuccino tripla

Talán rég elfelejtette, de Jakupcsek 5 évig vitte a Cappuccino triplát Gundel Takács Gáborral. Nem ma volt, de jóval a Morning show és Sebestyén Balázsék előtt Jakupcseknek is volt rádióműsora, miután Bochkorék a Sláger rádiónál folytatták. Ez a logó még megvan? fdg

TV2-s évek és az Igazság ára

Jakupcsek vezetett Mokkát, és olyan vetélkedőket is, mint a Most vagy soha. Annak idején Vujity Tvrtko egy rövid riportot is készített a műsorvezető 2002-es bakijáról. Napló-részlet következik.

Jakupcsek az Indexnek egy tavalyi interjúban mondta el, melyik volt az a szakasz, amire ő sem büszke. Az igazság ára sok minden volt, de a csatorna egyik sikertörténete biztos nem. Itt a versenyzők mindenféle intim kérdésre válaszoltak, nem Jakupcsekhez passzolt a műfaj.

ridikül (ridikül)
Fotó: MTI

Ridikül és TV2

2015 decemberében történt, nem sokkal karácsony előtt, hogy Jakupcseket kirúgták a közmédiától, őt is váratlanul érte a döntés. Aztán alig fél évvel később, 2016 augusztusában lehetett először olyasmiről olvasni, hogy Jakupcsek a TV2-höz megy. A műsorvezető akkor nem erősítette meg a hírt, valószínűleg még nem is volt mit. Most viszont már ő mondta ki, hogy biztos a TV2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik