Szórakozás

Istenes Bence már munkába is állt Németországban

Csobot Adél és Istenes Bence hónapokkal ezelőtt elárulták, hamarosan külföldre költöznek. A Best legfrissebb számából pedig már az is kiderül, a műsorvezető már most is nagyobb részt Kölnben él, mivel máris sikerült munkát találnia.

Egy televíziós műsorkészítő cégnél dolgozom háttéremberként. A minap például egy kvízműsorhoz írtam kérdéseket, de nemsokára a műsorfejlesztési osztályra megyek.

Emiatt januárban csak négy napot töltöttem Magyarországon, februárban is csak három hetet leszek itthon, amikor a Hagyjál főzni! újabb évadát forgatjuk, márciusban pedig végig kint leszek, sőt, másfél hónapig megint külföldön forgatom a Survivor show-t az RTL Klubbal. Június a biztos pont, amikor mindhárman végleg kiköltözünk Kölnbe”

– meséli Istenes a magazinban, ahol Csobot Adél többek közt azt is elmondja, ő hogyan éli meg az életükben bekövetkezett nagy változást.

Nem volt könnyű döntés, hogy elköltözünk, sőt részemről ez elég nagy áldozat, de hangsúlyozom, hogy pozitív áldozat, amit szívesen meghoztam a páromért, akit szeretek, akiben hiszek, és akinek jót akarok! Hiszek a közös jövőnkben, hiszek abban, hogy jó dolgok várnak ránk, és most az a feladatom, hogy támogassam Bencét ebben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik