Szórakozás

Bereczki Zoltán: A nőknek sikeres férfiak kellenek

“Egy ideje már keresem az igazit” – olvasható az e heti Bestben Bereczki Zoltántól, aki a vele készült interjúban azt is elárulta, mennyire segíti vagy akadályozza párkeresését az, hogy ismert emberként nem tud nulláról indulni egy kapcsolatban.

Már a személyes találkozás előtt megítélnek valahogy, legyen az pozitív vagy akár negatív. Mindenesetre ha szembejön velem a nagy ő, első látásra megismerem, ebben biztos vagyok”

– mondta el a színész, aki egyáltalán nem ítéli el azt, hogy a nők gyakran szerepei és sikerei alapján alkotnak róla véleményt.

A nőknek sikeres férfiak kellenek. Olyanok, akik megállják a helyüket, és akiknek megvan az egzisztenciájuk. Ez egyébként nőben is nagyon vonzó tud lenni. Azért hívnak a tévébe, mert az előadásainkat rengetegen nézik, és ez másoknak is feltűnik. Ráadásul úgy gondolom, ha megfésülködöm, egy fokkal még szebb is vagyok az ördögnél”

– fejtegette Bereczki Zoltán, aki saját példájából okulva nagyon fontosnak tartja azt, hogy egy már meglévő kapcsolatért naponta dolgozzon meg mindkét fél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik