Szórakozás

Tahi-Tóth László a kórházból üzent

Ahogy arról beszámoltunk, mentő vitte el a színpadról Tahi-Tóth Lászlót, miután szombat este váratlanul rosszul lett a József Attila Színház színpadán. A 73 éves színészt azóta is kórházban ápolják, ahonnan feleségén keresztül üzent rajongóinak.

Ölelek mindenkit és köszönöm azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban kaptam”

– tolmácsolta a Borson keresztül Kárászy Szilvia zongoraművész, aki nyilatkozott is a lapnak a történtekről.

“Szeretném cáfolni azokat a híreszteléseket, hogy a férjem megvárakoztatta volna az érte érkező mentőket, hisz őket az előadás után hívták ki, és azonnal elszállították a férjem. Ő sosem tenne ilyet, ahhoz túlságosan is tiszteli a munkájukat. Én szombat este otthon voltam, a színházból értesítettek a történtekről, egyenesen a kórház sürgősségi osztályára siettem, ahova két színházi dolgozó kísérte a férjemet” – mondta el a művésznő, aki a rosszullét okáról még mindig nem tudott információval szolgálni.

Egyelőre zajlanak az orvosi vizsgálatok, de a hétvége felé már okosabbak leszünk. Amint tudjuk, mi a baj, el fogjuk mondani a rajongóknak is, de addig kérünk még egy kis türelmet. Laci már jobban van, viszont az állapota miatt a születésnapját a kórházban töltöttük. Nagyon jólesett neki, hogy rengetegen gondoltak rá és felköszöntötték.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Fotók: MTVA/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik