Szórakozás

Otthonukban zaklatják Schobert Norbi családját

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Bemásznak a kerítésen, patkánymérget dobnak a kutyájuknak, sőt Réka intim holmijait is kitúrják a kukából – írja a ma Blikk, ahol Schobert Norbi maga nyilatkozott arról, hogyan keserítik meg mindennapjaikat.

“Alakult a Facebookon egy csoport, ahol meghamisítják a fotóinkat és a legbetegebb dolgokat művelik velük. (…) Fényképezték már a házunkat is, az udvaron pedig patkánymérges párizsit találtam. Olyan gyűlölet van ezekben az emberekben, hogy még a kutyámat is megölnék. (…) 

Rettegünk, hogy a gyerekeinknek baja esik, éppen ezért azt sem engedjük, hogy regisztráljanak a Facebookra. A rendőrség tehetetlen a neten üzeneteket küldő bűnözők ellen. Felháborító és elkeserítő, hogy nincs jelenleg megoldás, és hiába vannak kamerák a ház körül, bármikor megmérgezhetik a kutyámat. Soha többé nem engedem túl közel a nyilvánosságot, már nincs postaládám, a házszám sincs kirakva a telekre és nem oda vagyok bejelentve, ahol élünk. Mindenáron megvédem a családomat a beteg zaklatóktól” – mondta el a fitneszguru, aki feljelentést tett már többek között zaklatásért, és jó hírnév megsértéséért, sőt rendőrségi kapcsolatait is megmozgatta. Azt sem bánja, ha a biztonságuk érdekében ki is kell vonulniuk kicsit a középpontból.

A házamba soha többé nem engedek tévéstábot, fotósokat, szeretném megóvni a családomat és a magánéletünket. Rékával egy éve nem járunk semmilyen rendezvényre, csak a saját vállalkozásunk népszerűsítésében veszünk részt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik