Szórakozás

Vámos Erika szakított és letiltotta az exét

vámos erika (vámos erika)
vámos erika (vámos erika)

Most ér véget Vámos Erika egy hónapos dél-ázsiai utazása, ám úgy tűnik, a kapcsolata is kilenc évvel fiatalabb kedvesével, Mátéval.

“Az első három külön töltött hét fantasztikus volt. Arról beszéltünk, hogy átépíti a házát, odaköltözöm, komolyan terveztünk egy esetleges esküvőt is. Aztán az egyik nap átküldött egy újságcikket, és tett valamilyen gyerekes megjegyzést. Szó szót követett, majd minden platformon letiltottam, mivel nem akartam tovább rontani a helyzeten, hiszen telefonon ezt úgysem tudjuk megbeszélni. Jó pár napja nem beszéltünk már, amikor azt látom, hogy Máté egy rokona a közösségi oldalamra írt, vállalhatatlan stílusban, olyanokat, hogy én tehetek a szakításunkról, játszottam vele, valamint szerintük érzelmileg megaláztam Mátét. Ha ez nem történik meg, soha nem kerültem volna ilyen helyzetbe, hogy nyilatkoznom kell a szakításunkról. Itt döntöttem el, hogy vége”

– kezdte a Blikknek a TV2 Több mint TestŐr című műsorának műsorvezetője.

A nemrég még örökbefogadási kálváriájáról nyilatkozó Vámos Erika barátja továbbra is le van tiltva a Facebookon, s mivel közel laknak egymáshoz, a műsorvezető úgy döntött, inkább néhány hónapig egy távolabbi helyen bérel magának lakást.

“Most semmit nem tudok, de az biztos, hogy most mind a kettőnknek kell egy kis idő. Szeptember óta gyakorlatilag kéthetente jutottunk el oda, hogy szakítunk. Rettenetes parázs viták voltak, ám ő okos volt, jól kezelte a helyzetet, és megoldotta a konfliktust.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik