Szórakozás

Fördős Zé attól tart, hogy átvágják a torkát Laci bácsi miatt

Az elmúlt napokban Benke Laci bácsit sokan kritizálják életművének olyan fura kincsei miatt, mint a rántott, sonkás banán vagy az alföldi túrókrém, tört C-vitaminnal. Fördős Zé is beleállt a dologba, s azt nyilatkozta: Laci bácsi azonnal kiesne A Konyhafőnökből. Ezután támadtak rá a szakács rajongói.

„Ha átvágott torokkal halásznának ki a Dunából, tudjátok, hogy szerettelek titeket! Laci bácsit is szerettem”

– tette közzé hivatalos oldalán Fördős Zé, aki egy neki küldött levelet is megosztott.

“Ez az ügy nagyon fel lett már fújva, de igen, kapok ilyen vagy ehhez hasonló üzeneteket. Ezt a legutóbbit inkább csak viccből tettem ki. Ennyi kritikát még elbír a lelkem, ha kerekemet kiszúrnák, mert nem ízlik a kajám, az durva lenne. Ha valaki azt gondolja, hogy s@ggfej vagyok, azt írja meg nyugodtan. (…) Komoly indulatokat vált ki ez a dolog, aminek csak azért örülök, mert a gasztronómia végre olyan téma lett, ami vitákat szül, akárcsak a politika vagy a foci. Nekem Laci bácsival nincs bajom, ha valaki, akkor pont én azt gondolom és hirdetem, hogy az ételek világa liberális, de néha beszólunk egymásnak, és ez izgalmasabbá teszi”

– mondta a Blikknek A Konyhafőnök zsűritagja, aki még egy üzleti ajánlattal is előállt Laci bácsi számára:

“Laci bácsinak, ha jó üzleti érzéke van, akkor lecsapja ezt a labdát. Írhatna mondjuk egy könyvet, ha van egy jó elképzelése, hívjon fel, beszállok!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik