Szórakozás

Szabó Győző főnöke is a lányának

szabó győző (szabó győző, )
szabó győző (szabó győző, )

Szabó Győző az RTL Klub új, A mi kis falunk című sorozatának egyik főszereplője, emellett színházban játszik, éttermet vezet, valamint férjként és apukaként is helytáll. A színésznek két gyermeke van, Bori és hatéves fia, Misi, akikkel kreatív módon tölti együtt az idejét.

“Reggelente én viszem az oviba a kisfiamat, igyekszem érte is menni és minél többet vele lenni. A lányom, Bogi már rendszeresen dolgozik az éttermemben, ahol maga keresi meg a zsebpénzét, ami szerintem egy nagyon jó nevelési módszer, hiszen így sokkal jobban tudja értékelni az a pénzt. Istenien gitározik, rajzol és énekel, de természetesen színésznő szeretne lenni, amiben én nem fogom megakadályozni. A kisfiam pedig egy igazi energiabomba, aki az anyja szépségét és az én vitalitásomat örökölte, amiből baj nem lehet”

– mondta a Blikknek Győző, akinek idén az éttermébe is több energiát kell belefektetnie.

“Ebben az évben kicsit újra kell gondolnom az egészet, mert az elmúlt másfél évben nem igazán foglalkoztam a Steamboo marketingjével. Ez egy innovatív termék, ami korábban soha nem létezett, így meg kell ismerniük az embereknek ezt az újdonságot. Idén ebbe egy kicsit több energiát kell majd fektessek, a reklámba és abba, hogy minél több emberhez eljusson.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik