Szórakozás

Közleményt adtak ki Tahi-Tóth László állapotáról

Mint megírtuk, mentő vitte el a színpadról Tahi-Tóth Lászlót, miután szombat este váratlanul rosszul lett a József Attila Színház színpadán.

A Jászai Mari-díjas színművész állapotáról vasárnap délután az alábbi közleményt juttatta el a 24.hu szerkesztőségéhez a színház:

“Tahi-Tóth Lászlót, a Vígszínház színészét a József Attila Színházból mentő szállította kórházba január 21-én, szombaton este. A Jászai Mari-díjas színművész a Hattyúdal című előadásban Tamburás szerepét alakította, amikor rosszul lett a színpadon. A művész hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: az előadást végigjátszotta. Tahi-Tóth László állapota stabil, jelenleg megfigyelés alatt tartják.”

Ezidáig nem derült ki, hogy mi okozta Tahi-Tóth László rosszullétét, és hogy kórházi kezelése befolyásolja-e a József Attila Színház vagy a Vígszínház műsorát.

Tahi-Tóth 72 éves. 1966-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, és azóta a Vígszínház tagja. Színdarabok mellett számos filmben és tévéjátékban szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik