Szórakozás

Olasz buszbaleset: Tóth Vera is gyászol

Mint megírtuk, tizenhatan meghaltak egy középiskolás diákokat szállító magyar autóbusz balesetében, amely péntek éjjel történt Olaszországban.

A tragédia Tóth Verát is megérintette. Az énekesnő a Facebook-oldalán hosszú üzenetet címzett az elhunytak szeretteihez és a sérültekhez.

“16 lélek is hazatért most, de nem oda, ahova eddig, ahova még nagyon sokáig kellett volna, hanem most már Jóisten fogadja őket tárt karokkal az Égi világban… 16 gyermek édesapjának, édesanyjának, testvérének, nagymamájának, nagypapájának, barátjának szíve törött össze, köztük az enyém is és sokmindenkié. (…) Pótolhatatlanok vagytok, hiányotok elviselhetetlen fájdalommal jár… Talán az idő enyhítheti, de már soha, semmi nem lesz ugyanaz… Meg kell tanulni újrakezdeni, együtt élni a múlttal, a történettel.. Talán az egyik legjobban embert próbáló dolog az, ha túléled a gyermekedet. (…) Ha a gyermek meghal, anya, apa is meghal egy kicsit.. Kevesebb lett a világ nélkületek.. Segítsetek meggyógyítani fentről a szüleitek szívét”

– írta Vera, aki a sebesülteknek is mihamarabbi felépülést kívánt a bejegyzésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik