Szórakozás

Megszólalt Pintér Tibor exe: ezért szakítottak

Mint megírtuk, szakított Pintér Tibor és az egycsapásra celebbé vált, magvas gondolatokat kínáló Ács Beatrix.

A hírt Pintér már megerősítette. Elmondta, hogy exe elköltözött tőle, de a szétválás okairól nem szólt. Helyette Beatrix posztolta a Facebookra a miérteket.

“Pintér Tiborral nem alkotunk egy párt, elköltöztem tőle, és itt szeretném leszögezni, a súlyos allergiámnak, betegségemnek ehhez semmi köze. Tibor és én nagyon jó viszonyban vagyunk, minden nap beszélünk és talalálkozunk, hiszen együtt dolgozunk, amely pozícióra Tibor kért fel, hogy a szakítás ellenére is szeretné, ha tovább dolgoznék vele. Kapcsolatunkban nem volt vita, sem harmadik befurakodása. Együtt, lakva megismerve egymás életét jöttünk rá, hogy nem lehet egy az utunk. Én reggel 7kor kelek, Tibor 10kor, én este 11 órakor megyek aludni, Tibor hajnali 2kor. Nem volt sem nappalunk, sem éjszakánk, sem hétvégénk. Tibor vállalkozó, hiszen a színháza az övé, ami csodás dolog, de rengeteg munkával jár, és egyszerűen nem maradt rám annyi ideje, amennyit szeretett volna velem tölteni. 31 évesen lassan családra vágyom, férjre és gyermekre. Esténként nem egyedül szeretnék a főztöm mellett az asztalnál űlni, és csak várni, hogy haza térjen a párom… folyton várni… Sajnos ezek miatt szétváltunk, külön élünk, a napi találkozók és a közös munka nem okoz feszültséget! Tiszteljünk egymást, és bármikor szívesen nyilatkozunk erről együtt, egymás jelenlétében is”

– írta Ács Beatrix, aki néhány nappal ezelőtt olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá, ezt követően pedig a kórházban is kellett éjszakáznia rejtélyes betegsége miatt, ami fulladási rohamokkal jár. Azt nyilatkozta, hogy szinte bármikor meghalhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik