Szórakozás

Emiatt vesztette el babáját Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina második babájával terhes, a kicsit tavaszra várják. A Barátok Közt színésznője nagyon boldog a kislány érkezése miatt, ugyanakkor fájó emlékek kötik a várandóssághoz: 2015-ben elveszített egy magzatot a harmadik hónap előtt.

Az orvosok a mai napig nem tudják pontosan, hogy mi okozhatta Som-Balogh Edina vetélését, a színésznő azonban sejti, hogy mi történhetett.

“Szoptattam még a fiamat, amikor terhes lettem. A szoptatás alatt vashiány és pajzsmirigy-alulműködés alakult ki nálam. Alattomos dolgok ezek… A vashiány legfőképp, már csak azért is, mert még egy általános vérvételből sem mindig mutatják ki. Egyébként természetes, hogy ez idő alatt kiürül a szervezetből, figyelni kell a pótlására. A pajzsmirigyprobléma pedig rengeteg nőt érint. Nálam sajnos későn derült ki. A baba az első három hónapban az édesanyja hormonjaiból él, és az ő számára nem volt megfelelő a fennálló állapot. Egy orvos sem erősítette meg ezt az elképzelést, de én utólag azt gondolom, hogy ez lehetett a baj”

– mondta a Borsnak Edina, akinek anyukaként megterhelőbb a terhesség.

“Jól vagyok, köszönöm, nagyjából ugyanúgy, mint Noellel voltam. Annyi a különbség, hogy most van egy kisfiam, aki energiát vesz el tőlem. Persze ad is, csak így fizikálisan nehezebb ez a várandósság. Naponta százszor lehajolni, pakolni utána, háztartást vezetni és még sorolhatnám. Amikor vele voltam terhes, csak magunkra figyeltem, megéltem minden pillanatát. Most csak kapkodom a fejem, és pörögnek a hetek. De ez így van jól, ha már anya az ember.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik