Szórakozás

Pintér Tibor barátnője: Szin­te bármikor meghalhatok

A lovasszínész barátnője egycsapásra celebbé vált tavaly novemberben, amikor a Mokkában jól beégett egy félreértés miatt. Ács Beatrix azóta folyamatosan aktív a közösségi oldalán és szerepel, ha lehetősége akad rá. Most azonban egy kevésbé jó hír miatt került ismét a bulvárba.

A napokban ugyanis olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá, ezt követően pedig a kórházban is kellett éjszakáznia rejtélyes betegsége miatt, ami fulladási rohamokkal jár.

Eleinte csak apró pöttyök jelentkeztek, de az elmúlt évben már több rohamom is volt, ami fulladással is járt. Szerda este is rám tört, Tibort meg hiába hívtam, nem értem el. Meg is haragudtam rá

– kezdte a Borsnak Bea.

Van nálam egy injekció, ha rám tör a roham, és úgy ítélem meg, nem ér ki a mentő, be kell adnom magamnak. Ezzel állítólag öt-tíz percet nyerhetek. De eddig sosem mertem beadni, mindig bíztam abban, kiérnek. Szin­te bármikor meghalhatok. Ezért most is van, aki figyel rám, ha Tibornak tőlem távol van dolga.

Pintér Tibor barátnője azt is elmondta, hogy rejtélyes betegségére még az orvosok sem jöttek rá, pedig az elmúlt két évben már mindenhol járt vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik