Szórakozás

Zimány Linda kislányt szülne Kedves Ferencnek

Zimány Linda és milliárdos vállalkozó párja, Kedves Ferenc ötéves tervei között szerepel a családalapítás, ám a gyermek érkezése előtt az ügyvédjelölt modell még szeretne túl lenni a szakvizsgáján.

“Kezd társadalmi nyomás lenni rajtam, mert mindenhol állandóan az az első kérdés, hogy gyerek és házasság. Nekem vannak még olyan fontos dolgok az életemben, amik nincsenek befejezve, például szeretném a szakvizsgát letenni, még két év van nekem az ügyvédjelöltködésből. Ezután szeretnék ezekkel a dolgokkal foglalkozni, de nem gondolnám, hogy el lennék késve. (…) Ferivel köztünk abszolút téma ez. Neki már volt egy házassága és van két gyönyörűszép fia. Nem vagyok sürgetve ebből a szempontból, de nyitott még egy családra, még egy gyerekre. Nem ártana egy kislány, én úgy gondolom, ha esetleg úgy hozza az élet. Az ötéves tervekben van benne”

– mondta a Mokkában a harmincéves korára agyban változó Linda, aki azt is elmondta: most először tetszik magának a tükörben. Az exmodell állítólag rendszeresen edz és egészségesen étkezik a szép külsőért, de már nem ez az első, hanem a munka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik