Szórakozás

Justin Timberlake az egyéves fiának köszönheti a díjait

Justin Timberlake két díjat vihetett haza a People’s Choice Awardson. A Los Angeles-i gálát szerda este tartották, és a rajongók szavazhattak a jelöltekre (a győztesek teljes listáját itt találja). Timberlake lett az év előadója, és a Trollok betétdala, a Can’t Stop the Feeling című száma is nyert, aminek láthatóan Ellen DeGeneres és DeGeneres felesége nagyon örültek. Timberlake elkapta őket a színpadra menet, hogy ugráljanak egy kicsit. A két szobrot a fiának és a feleségének ajánlotta. Jessica Biellel 2015 áprilisban született meg a fiuk, Silas Rendall Timberlake.

A két legkedvesebb embernek (köszönöm) a világon, a feleségemnek és a gyönyörű fiamnak, aki vagy néz most, vagy nem. Ha nézel, haver… a bébiszitter ki van rúgva. Szeretlek, menj lefeküdni, és te vagy az oka, hogy megírtam ezt a számot.

– mondta a fiának Timberlake.
Justin Timberlake az egyéves fiának köszönheti a díjait 1

Az énekes azon túl, hogy díjat vett át, az egyik közeli barátjának, a tévés Ellen DeGeneresnek adta át a huszadik People’s Choice-szobrát. Ez pedig rekord még soha senkit nem szavaztak meg ennyiszer a rajongók. Timberlake behívott húsz szmokingos fiút, mindegyikük kezében egy-egy üveg díjjal. Ilyen rendhagyó keretek között ünnepelték DeGenerest.

Fotó: Steve Granitz / Getty Images
Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Az Eonline meg is szólaltatta a műsorvezetőt, aki elmondta, mennyire megható volt, hogy egy jó barátja, Timberlake díjazta. Ellen DeGeneres három kategóriában nyert, többek között ő lett az év szinkronhangja, a Szenilla nyomában című animációs filmben kölcsönözte Szenilla, a főhal hangját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik