Szórakozás

Uma Thurman exe szerint igenis baj, hogy a színésznő gyógyszereket szed és iszik

Uma Thurman és exvőlegénye, a magyar származású Arpad Busson több mint két éve képtelenek megegyezni 4 éves gyerekük, Luna Thurman-Busson láthatásán. A francia milliárdos többet lenne a lányával, a legutóbbi tárgyaláson már Thurman alkoholfogyasztási szokásait is elővették. A bíró szerint viszont az ügyhöz nincs túl sok köze, hogy mennyit iszik a színésznő, írja a Daily News.

A pár 7 évig volt együtt, de ez idő alatt többször szakítottak, és bontották fel az eljegyzést. 2007-ben jöttek össze, Uma Thurman pedig legelőször 2009-ben adta vissza a nyolckarátos gyémántot. 2012-ben született meg a lányuk, de az esküvő elmaradt, és nem sokkal később szétmentek. Busson több időt akar tölteni a lányával, 2014-ben vitte bíróságra az ügyet.

Busson ott próbálta megfogni az exét, hogy receptre felírt gyógyszereket szed és iszik. 

Thurman ügyvédje viszont azzal tiltakozott, hogy Busson hasonló kérdésekre megtagadta a választ, ez nem befolyásolja az ügyet. A színésznő szorongásra, depresszióra, és kialvatlanságra szed gyógyszereket, de az orvosszakértő szerint ennek semmi köze ahhoz, hogyan neveli a lányát. Stressz okozta problémákról van szó.

Egyelőre azért is nehéz megegyezniük a feleknek, mert egy földrészen sem élnek. Arpad Busson Londonból irányítja az üzleteit, Uma Thurman pedig New Yorkban él.

Nem élhetünk máshol, mivel a gyerekeim apja is itt él.

mondta korábban. A színésznő természetesen nem Bussonra utalt, Ethan Hawke-kal 7 évig voltak házasok, két gyerekük született.

Luna Thurman-Busson láthatásán kívül azonban van még egy pont, amit nem sikerült lezárniuk. Bár ezt nem a bíróság fogja rendezni, de Arpad Busson megemlítette a tárgyaláson, hogy az exe még mindig nem adta vissza a másfél millió dolláros jegygyűrűt.

Ez majdnem 432 millió forintos értéket jelent. 

A bíró rákérdezett a férfinál, miért, visszakérte? Mire Busson határozott igennel válaszolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik