Szórakozás

Wolf Kati: A média nem gyerekeknek való

Wolf Kati (Array)
Wolf Kati (Array)

Az egykor az X-Faktorban feltűnt, majd az Eurovízión Magyarországot képviselő, nemrégiben pedig a Sztárban sztárban egy új oldalát is megcsillantó énekesnő az Origónak adott interjúban beszélt többek közt arról, sokakkal ellentétben miért igyekszik gyerekeit távol tartani a médiától, de elmondta azt is, nem vágyik arra, hogy botrányhős celeb legyen.

“Lehet, hogy túlparázom, de nem tartom jónak, hogy gyerekekről osztunk meg képeket. Volt tavaly egy újságfotózás, amire felkértek a gyerekekkel együtt, otthon megbeszéltem velük, hogy beleegyeznek-e, és a koncertekre is csak akkor jönnek, ha akarnak. Nagyon vigyázok rájuk, a média nem gyerekeknek való. Nem lehet könnyű ismert ember gyerekének lenni, sőt, kemény lehet, ez az igazság. Nekik meg kell küzdeni azzal, hogy anyát mindenki ismeri, mindenkinek megvan a véleménye róla, és hasonlítgatják őket hozzám. (…) Nem könnyű úgy felnőni, hogy ez vesz körül, óvatosan kell ezzel bánni” – véli Wolf Kati, aki örül annak, hogy a “nagyon gázos dolgok” elkerülik, és legfeljebb a “karrier és anyaság” témakörben merül fel a neve a bulvárlapokban.

“Ha a szakmámban csinálok dolgokat, új dalokat, új koncertet, van miről beszélni, van miről írni, és nem kell gyártani más hírt.Van, aki szállítja helyettem is a botrányt, nekem nem kell, nem hiányzik, és ezt nagyjából tiszteletben is tartják. Élem az életem, dolgozom, a szakmámmal foglalkozom, és próbálom kerülni a fikagép kommenthuszárokat” – nyilatkozta az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik