Szórakozás

Sarka Kata nem érti, mi ez a nagy felhajtás, csak mert a világ legnagyobb hatalmú vezetője erőszakosan akarta felszedni

Sarka Kata még korábban – amikor Donald Trump elnöksége valószínűtlennek tűnt – beszélt arról Kasza Tibor médiaszemélyiségnek, hogy Trump Oroszországban fel akarta szedni őt. 

Ez akkor történt, amikor Sarka Oroszországban járt a Miss Universe döntőjén, mikor egy testőrcsoport közepén álló férfi elkapta a kezét, odahúzta magához és angolul megkérdezte: ki vagy te? Kata saját elmondása szerint csak annyit bírt kinyögni, hogy Hungary, de Donald Trump – merthogy ő volt az érdeklődő – még arra is kíváncsi volt, hogy miért van ott, ahol; majd pedig odaadta neki a névjegykártyáját, rajta a privát telefonszámával, és elmondta azt is, melyik szálloda hányas szobájában lakik éppen.

A hír újra akkor jött elő újra, amikor kijött egy ellenőrizetlen magántitkosszolgálati jelentés, ami arról írt, hogy Donald Trump Oroszországban pisiszex-bulikat csinált a hotelszobájában, és erről az orosz titkosszolgálatnak felvételei vannak.

A Sarka-gate a Buzzfeed egyik legolvasottabb híre lett, de egy rakás másik lap is foglalkozott vele. Sarka a Blikknek azt mondta az ügyről, hogy:

Halottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.

Azért foglalkoznak ezzel a sztorival a a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái, mert Donald Trump január 20-ától a világ legnagyobb hatalmú politikusa lesz, és korábban már többször volt hír arról, hogy erőszakosan próbál nőket felszedni, sőt, egy hangfelvétel, amin erről dicsekszik, majdnem be is tett neki. És egy rakás nő jött elő azzal, hogy Trump megerőszakolta. Még a felesége is úgy írt Trumpról, hogy megerőszakolta, bár ettől később visszalépett. Hát ezért.

Azt meséltük már, hogy Sarka Kata nem csak a hatalommal való visszaélést, és a szexuális zaklatást nem érti, hanem a rezsit sem? 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik