Szórakozás

Istenes Bence: Balázsnak van egy sajátos hozzáállása

Istenes Bence Facebook-oldalán egy élő bejelentkezésben szúrta ki a Bors, hogy a műsorvezető kissé különösen nyilatkozott RTL-es kollégájáról, Sebestyén Balázsról.

“Ő ilyen laza, lezser, nem annyira készülök, flegma vagyok, beszólogatok… én meg görkorival berobbanok, más a stílus, más a hangulat” – mondta a tévés, akinek aztán a lap kíváncsi volt bővebben is a véleményére.

“Azt mondtam, hogy felkészületlen? Hát, neki van egy sajátos hozzáállása, nem tudnám egy szóval megfogalmazni. Valószínűleg csak azt akartam ezzel a videóban hangsúlyozni, hogy teljesen más karakterek vagyunk. Elkezdtek minket összehasonlítani, pedig teljesen más a stílusunk, és ez nem csak egy szakmabelinek, de egy néző számára is feltűnő.

Ezt próbáltam meg kifejteni a videóban, de nem tudom, milyen szavakat használtam, most is nehéz megfogalmazni. Stohllal lehet ezt jól példázni: Stohl András és Sebestyén Balázs is egyaránt jó és vicces műsorvezető, mégsem hasonlították őket össze, amikor egyszerre vezették a VV-t. Minket Balázzsal valószínűleg azért, vetettek össze, mert hasonlóan indult a karrierünk, és a külsőségekben jobban egyezünk, nagyjából azonos a magasságuk, a hajunk, ilyenek…” – fejtegette Istenes, aki elárulta azt is, a nagy elődök közül Friderikusz Sándort nagyszerűnek tartja és tiszteli a zsenialitása miatt, Stohl András műsorvezetői munkájára pedig felkészültsége és érzelemközvetítő jellege miatt néz fel.

Sebestyén Balázst is kereste a bulvárlap, de ő miután meghallgatta a róla szóló véleményt, csak annyit közölt, nem kíván hozzáfűzni semmit az elmondottakhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik