Szórakozás

Sarka Kata sztorija Trumpról már az egyik legnépszerűbb cikk a BuzzFeeden

Az lenne durva, ha a magyar celeb által elmondott kis színes sztori indítana el nagyobb lavinát.

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, a hülye tesztek és virális anyagok mellett manapság már komoly világpolitikai tartalmakat is közlő weboldal a BuzzFeed megírta, hogy a válófélben lévő egykori magyar szépségkirálynő azt állította egy tavaly májusi, Kasza Tibinek adott interjújában: pár éve Donald Trump megpróbálta őt felszedni Moszkvában.

A történet azért is lett nagyon aktuális, mert pont a BuzzFeed tette közzé a napokban azt a 35 oldalas jelentést, amely szerint a megválasztott amerikai elnök szexpartikban vett részt az orosz fővárosban, és Putyinék olyan kompromittáló információkkal rendelkeznek róla, amivel képesek őt sakkban tartani.

Fontos itt leszögezni, hogy eddig a jelentés egyetlen elemét sem erősítette meg senki.

Az viszont különös egybeesés, hogy Sarka Kata éppen abban az időszakban, pontosabban 2013-ban járt Moszkvában egy szépségversenyen, amelyről a dokumentum is említést tesz.

A magyar celeb sztorija annyira népszerű lett péntek óta, hogy már a BuzzFeed “trending news” listájára is felkerült, ahol tényleg csak a legolvasottabb és legtöbb interakciót kiváltó tartalmak szerepelnek. Ennél már csak az lenne durvább, ha a Sarka által elmondott kis színes sztori indítana el nagyobb lavinát az ügyben.

Fotó: BuzzFeed
Fotó: BuzzFeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik