Szórakozás

Hajdú Péter: Soha nem mondanék rosszat Katáról

Ahogy azt megírtuk, Sarka Kata Facebook-oldalán különös bejegyzés jelent meg szombat reggel, amiben a válófélben lévő celebfeleség egy szállodai alkalmazottól kapott privát levelét tette közzé. Az üzenet arról szólt, hogy Hajdú Péter új barátnőjével éppen egy étteremben tartózkodik, de kommentekben Kata meglepően nyíltan beszélt arról is, hogy férje már korábban is ismerte a nőt; gyakorlatilag megcsalta őt.

Miután pedig többen rákérdeztek, hogy miért kellett a családi szennyest ilyen módon teregetni, az alap posztban is megjelent egy kiegészítés:

Egész héten a Peti nagyintejúitól volt hangos a sajtó, és mindenhol áldozatszerepben tetszelegni nem elegáns dolog, és borzasztóan bántotta az igazságérzetemet, de nem akartam tenni ellene semmit. Viszont most hiába nem elegáns, de szeretném, ha szembesülnétek a sok sok mélyinterjú valóságtartalmával… És akkor erről ennyit”

– olvasható Sarka Kata oldalán.

Hajdú Péter sem várt sokat a válasszal:

Nagyon szomorú ez! Soha nem mondanék rosszat Katáról, s bár ismerem a magánéletét, soha nem adnám ki a nyilvánosságnak. Eddig sem és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják. Őszintén kívánom, hogy mind a ketten találjuk meg a boldogságot. Egyébként, hat hónapja élek egyedül, ha lesz majd új kapcsolatom, amelyről beszélni szeretnék, szólni fogok. Szép napot mindenkinek!

– írja közösségi oldalán a tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik