Szórakozás

Nem adják le egy sorozat Michael Jacksonról szóló részét, mert a lányának hányingere van tőle

Az Egyesült Királyságban sugárzó csatorna, a Sky sorozatának egyik epizódja azt az állítólag igaz eseményt dolgozza fel, amikor Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando társaságában 9/11 után road tripre indult New Yorkból Los Angeles-be. Az Urban Myth csupa olyan sztorit elevenít fel, melyek nagy valószínűség szerint igazak, de csak városi legendákból tudunk róluk. A január 19-én startoló sorozatot sugárzó csatorna vezetői azonban most úgy döntöttek, ezt az epizódot nem vetítik le, ugyanis Michael Jackson lánya, Paris Twitteren fejezte ki, mennyire megbántva érzi magát, és hogy az eddig látott képek alapján hánynia kell attól, ahogy néhai édesapját megjelenítik. Jacksont egyébként Joseph Fiennes alakítja, és ebben a részben a nemrégiben elhunyt Carrie Fishernek is volt egy kisebb szerepe.

Úgy döntöttünk, a család aggályaira való tekintettel nem vetítjük le az Urban Myths sorozat Elizabeth, Michael and Marlon című félórás epizódját. Mi egy könnyed kis történetet akartunk csak elmesélni, ami állítólag igaz, de soha nem állt szándékunkban bárkit is megbántani. Joseph Fiennes maximálisan támogatja döntésünket

– áll a Sky közleményében.

Paris Jackson szerdán tweetelt arról, hogy az epizódból közzétett képektől hányingere lett. Az epizód bojkottjára felszólító petíciót több mint 20 ezer ember írta alá.

(via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik