Szórakozás

Kóbor János: Nem érzem a különbséget a nálam 30-40 évvel fiatalabb apukák között

Az Omega énekese már korábban is úgy nyilatkozott, hogy nem tudná a nyugdíjasok életét élni és ez azóta sem változott. Hiába már 73 éves, Kóbor János nem akar megvénülni.

Bennem ez bennem volt, hogy nem akarok megöregedni. Ezt azt hiszem egy plébános úr mondta az egyik oratóriumi koncerten, hogy megöregedni, nincs mese. De megvénülni nem kell. Én ezt nagyon jó mondásnak tartottam. A vegetálást, a leengedést, a hátradőlünk a karosszékbe és csak nézzük a meccset a tévében, meg várjuk a nyugdíjat, meg mit tudom én… jöjjön az unoka egy órára, de aztán ne fárasszon tovább. Ez nem működne nálam.

Egyelőre nem is kell ezen aggódnia, hiszen kilenc éves kislánya fialaton tartja. Sőt, érzése szerint nincs is olyan nagy különbség közte és gyermeke iskolatársainak apukái között.

Tudtam azt, hogy amikor Lénácska született, voltam éppen 64 éves, hogy ez nem éppen az ideális kispapa korszak. De egyáltalán nem éreztem ezt, és a mai napig is úgy érzem, mikor hozom viszem iskolába. Nem érzek ott nagy különbséget a többi, nálam 30-40-el fiatalabb apuka között.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik