Szórakozás

Osvárt Andrea: A párom soha nem emeli fel a hangját

A színésznő és félig magyar-félig olasz származású szerelme, Roberto fél éve alkotnak egy párt.  Azóta sugárzik a boldogságtól, ami a közösségi oldalát elárasztó közös fotók láttán nem is kérdés. Osvárt Andrea most a Story magazinnak beszélt kapcsolatáról és elárulta, hogy már a megismerkedésük előtt tudta, hogy valami jó dolog vár rá.

Megismerkedésünk előtti estén volt egy fura érzésem: másnap valami nagyon fontos történik majd velem. Ilyet még sose tettem, de emiatt le is mondtam egy több órás elfoglaltságot. Nem tudatosan kerestem a szerelmet, de ezek szerint nálam is eljött az ideje…

A színésznő arról is mesélt, hogy még egyetlen hangos szóváltás sem történt köztük, és a féltékenykedés sem jellemző.

Sokat vagyunk kettesben, szeretjük egymás társaságát, és még soha nem veszekedtünk. Ő soha nem emeli fel a hangját, kerüli a konfliktusokat. Mintha nem is olasz lenne, meglátszik, hogy magyar az édesanyja, látszik, hogy jó nevelést kapott. Egyetlenegyszer éreztem, hogy féltékeny kicsit a párom, amikor a férfi főszereplő került szóba, lesz ugyanis vele egy szerelmi jelenetem, de megnyugtattam, hogy nem az esetem: csupán egy csók fog elcsattanni köztünk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik