Szórakozás

Lagzi Lajcsi Dél-Amerikában értesült a vádemelésről

December közepén zárult le a nyomozás Galambos Lajos közműlopási és vesztegetési ügyében. A zenész már akkor elmondta, hogy nem fél a vádemeléstől, aminek most az eredménye is kiderült.

Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi közel 50 millió forint értékben tulajdonított el áramot, gázt és vizet. A vádiratban G. L. vádlottra börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás, 500 000 Ft összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzás kiszabását indítványozták.

Minderről Dél-Amerikában értesült a trombitás, hiszen jelenleg ott tartózkodik. Az ügyben ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián nyilatkozott a Blikknek.

Ügyfelem jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik. Egyedül utazott oda, és szeretném leszögezni, hogy nem az igazságszolgáltatás elől menekül. Továbbra is ártatlannak vallja magát, és boldog, amiért végre egy független és pártatlan intézmény, a bíróság vizsgálja ki az ügyét

– kezdte a jogi képviselő.

Sajnos nem meglepő, hogy vádlottként szerepel ügyfelem felesége, Boglárka is, ennek vádtaktikai okai vannak, és ő is állítja, hogy soha, semmilyen bűncselekményt nem követett el. Az ügyészség célja egyértelműen a pressziógyakorlás, azaz, hogy ügyfelem olyan vallomást tegyen, amelyben bűnösségét elismeri, ezzel könnyítve a nyomozást. Mivel tíz gyanúsított van az ügyben, így akár évekbe is telhet, mire pont kerül az ügy végére. Ügyfelemet addig is megilleti az ártatlanság vélelme, semmilyen korlátozásban nem részesül, utazhat, az országot is elhagyhatja. Galambos úr felkészült a tárgyalásokra, az eljárásra, és várja, hogy napvilágra kerüljön az igazsága.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik