Szórakozás

Hajdú Péter: Túl közel engedtem magamhoz egy kígyót

A fél évig húzódó szakításnak a végére Hajdú Péter tett pontot azzal, hogy beadta a válópert. A műsorvezető állítja, hogy az “utolsó utáni esélyt” is megadta a Sarka Katával való házasságának és sajnálja, hogy így ért véget. A különválással egyidőben azonban a  tévés nem csak a családját veszítette el, hanem egy közeli barátját is, aki csúnyán elárulta.

Ahogy korábban, úgy most sem árult el részleteket a naivitásáról Hajdú, de azt leszögezte, hogy egykori barátja már halott számára.

Amikor nyáron arra jöttem haza, hogy üres volt a ház, Kata elköltözött a gyerekekkel, és én egy órát sírtam a gyerekszobában – ő volt az első, akit felhívtam. Nyilván túl közel engedtem magamhoz egy kígyót, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak. Teljesen félreismertem valakit, aki az életünk része volt. Mindent megosztottam vele. Nem fogom elmondani, hogy mivel árult el, de amit tett, az megbocsájthatatlan. Azt gondolom, hogy nekünk az életben már nincs dolgunk egymással. Még a köszönés szintjén sem. Én megszakítottam a kapcsolatot apámmal, mert egy tízes skálán hatos erősségű fájdalmat okozott nekem. De amit a volt ‘barátom’ tett, az tízből kilences volt. Nyilvánvalóan ez az ember számomra meghalt. Átnézek rajta

– mesélte Szily Nórának adott interjújában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik