Szórakozás

Sienna Miller zokogott, amiért 9 órán keresztül kellett “szexelnie” Ben Affleckkel

A hamarosan mozikba kerülő Az éjszaka törvénye (Live by Night) című film az 1920-as években játszódik, a főszerepben pedig Sienna Millert és Ben Afflecket láthatjuk. A mozi amerikai premierjén már túl is vannak a sztárok, így a színésznő elárult néhány kulisszatitkot a forgatásról.

Miller és Affleck egy párt alaktítanak és van egy olyan montázs a filmben, amely azt mutatja meg, hogy minden lehetséges helyen – úgy mint az autó vagy egy bár – szexelnek. A szőke színésznő már a forgatási nap elején érezte, hogy nem lesz egyszerű menet, még annak ellenére sem, hogy kollégájával állítólag testvérként néznek egymásra, mintsem férfi-nőként – írta a TheSun.

Sienna azt is hozzátette, hogy Affleck nagyon profin viselkedett és egyáltalán nem volt kínos a szituáció, a kilenc órán keresztül elhúzódó szexjelenetek azonban annyira kimerítették, hogy a nap végén már csak zokogott. Ám ezzel együtt is jó hangulatban telt a közös muka.

Fotó: Todd Williamson/Europress
Fotó: Todd Williamson/Europress

A színésznek egyébként nem kolléganője közelsége okozott kellemetlenséget mostanában. Afflecket a Los Angeles-i repülőtéren ellenőrizték át alaposan, amit kimérten tűrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik