Szórakozás

Havas szerint Gesztesi Liptai Claudia miatt iszik

Gesztesi Károly novemberben, erősen ittas állapotban ült a volán mögé, aminek eredményeként most a bíróság nemcsak pénzbüntetést szabott ki rá, de két évre a jogosítványát is bevonták. A színész mindezzel elégedett, sőt úgy nyilatkozott, hogy megkönnyebbült, amiért nem kell többé hazudnia.

gesztesi-karoly(650x433).jpg (Array)

Az eset, meg úgy általában Gesztesi alkoholproblémái megihlették Havas Henriket, aki közösségi oldalán fejtegette, hogy mi vezethetett a színész függőségéhez. A Tanár Úr a saját életéből merített hasonlattal kezdte:

2000 környékén, amikor az egész ország a Heti Hetest nézte, akkor egy cég felajánlotta, hogy bizonyos ideig ad nekem egy Ferrarit – csak úgy. Pontosabban nem csak úgy, hanem hogy azzal járjam a várost, az országot, fellendítve ezzel a cég forgalmát. És akkor én nem kértem a Ferrarit. Azt mondtam, nem illik hozzám. Az igaz, hogy sztárnak sztár vagyok, de amire igazán büszke vagyok, az a szerénységem! Úgy éreztem, hogy nekem egyszerűen nem állna jól egy Ferrari.

A luxusautót aztán párhuzamba állította Liptai Claudiával, majd a konklúziót is levonta.

Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát. Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik? Bánatomban alkoholmámorba menekültem volna, és lehet, hogy én is tökrészegen szétgázoltam volna egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt. Nem kellett volna se nősülni, se inni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik