Szórakozás

Fiatal szeretővel bukott le Lajsz András

Tavaly ősszel Lajsz András azzal került a hírekbe, hogy három infarktust kapott öt hét alatt, s állítólag egy parkolóőrt is fojtogatott. A Guinness-rekorder mixer akkor azt mondta: a sorstól kapott egy második esélyt, és az életet igyekszik maximálisan kihasználni.

Úgy tűnik, Lajsz komolyan gondolta a kijelentését, hiszen a Bors információi szerint egy fiatal kolléganőjével bukott le. A mixer felesége megtalálta a férje és a lány között zajló üzengetést, lefotózta a telefonon a romantikus mondatokat, s mindent kiposztolt a közösen vezetett L.A. Bodegita nevű étterem hivatalos, jó kétezres rajongótáborral rendelkező Facebook-oldalára – igaz, a bejegyzés azóta már eltűnt.

A szaftos levelezésben egy roppant fiatal, a fotója alapján akár tizenévesnek is becsülhető, Anikó nevű leány Bandi bácsinak szólítja az ötvenkilenc éves mixerkirályt, akit a „sasfészekben”, vagyis a lány a lakásán vár, és a férfi akkor megy oda, amikor csak akar. Lajsz – akit állítólag már nyáron kitett a felesége – azonban állítja: szexuális kapcsolata nincs a kolléganővel.

“Azt gondolom, hogy 25 év házasságba sok minden belefér, engem két szívműtét között tett ki Zsuzsa, aki nagyon féltékeny. Az említett hölggyel egyébként lelki kapcsolatunk van, közel áll hozzám, de nem úgy… Na jó, hát ugye emberből vagyunk… nagyon kínos, hogy ez az ügy kiderült, igyekszem majd rendbe tenni a dolgokat”

– mondta a Borsnak Lajsz, aki fiatal kolléganőjét is félti, amiért szegényt a szájára veszi a város.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik