Szórakozás

Lola Kirke szőrös hónaljjal ment a Golden Globe gálára

A brit születésű, gyerekkora óta Amerikában élő Lola Kirke a többi sztár bámulása helyett inkább azért vett részt a Golden Globe-on, hogy üzeneteket közvetítsen. Egyrészt azzal, hogy a hónalját szabadon hagyó nagyestélyijén egy olyan kitűzőt viselt, melyen Paul Ryant küldi el a francba, másrészt az imént említett hónalját nem borotválta le.
A republikánus Paul Ryan a Egyesült Államok Képviselőházának elnöke, és azzal húzta ki a gyufát a feminista színésznőnél, hogy bejelentette, csökkentik a nonprofit családvédő szervezet, az abortuszok miatt sokszor betámadott Planned Parenthoodnak nyújtott támogatást.

Kirkéről egyébként azt érdemes tudni, hogy az idén is jelölt, tavaly Golden Globe-díjat nyert Mozart in the jungle című sorozatban játszik, és hogy egy tényleg nagyon érdekes és izgalmas személyiség, ami ebből az interjúból például elég jól ki is derül. Az Elle-nek pedig a tegnapi gálán így nyilatkozott:

Paul Ryan arról beszél, hogy nem akarják támogatni a Planned Parenthoodot. Ez – számos más tervvel együtt, melyet az új adminisztráció tervez – kegyetlen dolog. A te tested, a te döntésed.

 

Red carpet ready!

Lola Kirke (@lolakirke) által közzétett videó, 2017. Jan 8., 13:05 PST

Fotó: Frazer Harrison / Getty Images
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik