Szórakozás

Fenyő Iván csúnyán kiosztotta Majkát és Kasza Tibit

A színész Facebook-oldalán egy meglehetősen hosszú bejegyzésben fakadt ki annak kapcsán, hogy egy neves pszichológusról szóló cikk alatt több negatív kommentet is olvasott. Innen pedig valamiért igen gyorsan sikerült eljutni odáig, hogy Majka és Kasza Tibi munkásságát taglalja szép cikornyás körmondatokban, nem kevés kritikai felhanggal.

“Amikor döbbenten látod, hogy a kommentekben a trollok és a nép már egy VEKERDY TAMÁST(!!!!???) is végtelenül tiszteletlen módon szanaszét szed egy gyönyörű, emberi, és intelligens cikk nyomán, miközben mondjuk egy “véleményformáló” rapper(?)-Majka facebook-on kiposztolt alpári kurvaanyázásait, b@zmegolását, “buzi!”-zásait, valamint focis videójáték eredményeit, reklámjait, ezrek követik, és likeolják ostobán vihogva ahhelyett, hogy valaki rászólna, hogy nem volt gyerekszobád, te fiú, miért beszélsz így? vagy hékás, kigurult a traktorkerék a szádból,ugyanakkor mindeközben “Kasza Tibi” az egyik legkövetettebb magyar celeb facebook oldal, amivel még egy tv “show” fél epizódja is foglalkozik, hogy bemutassa (jobb téma híján – ??!!), hogy igen, akkor ezt beszéljük meg, hogy ő hogyan és miként posztol bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú vicceket, vagy hogyan osztja meg minőséggel, mondanivalóval sokat nem törődve, rendszeresen, csak az érte kapott pénz miatt, egy-egy hírfelület primitív, ostoba, felszínes, bóvli cikkeit.. – akkor ott valóban elgondolkodhatunk azon, hogy itt valami nagyon fura irányba megy.. Itt valamit nagyon benéztünk, emberek.. Újratervezés…” – írja többek közt Fenyő Iván, aki posztjában – ami egyébként teljes egészében IDE kattintva olvasható – azt is kifejti, mi az, amit szerinte másképp csinálhatna az általa betalált két celeb, akiket egyébként nem is tart tehetségtelennek, sőt.

“… nem megbántva az érintetteket, akiket hirtelen a sok hasonlóból most éles nyelvem gonoszul, példaként hirtelen előkapott, és akik amúgy önmagukban még aranyos, jó, és szeretnivaló emberek is, – pont ezért dühítő amúgy, amit képviselnek sokszor – sőt, tehetségesek is ( no, nem feltétlen abban, amit ők hisznek, de lehetne őket használni értéket képviselő dolgokban is – Tibi pl szépen fotózik, van zeneisége, csak ne énekeljen, vagy valaki szóljon már Neki, hogy ne ilyen modorosan,és éles eszű is, Majka meg kifejezetten jó agyú, a jég hátán is megélő fiú, jól vezethetne műsort egy-egy értéket(!!) átadni akaró tv-s akármiben, ha egy picivel több alázatot gyakorolna néha maga az “ügy” iránt is, és jó, időt álló szövegeket is tudna írni, ha megkérnénk, hogy ne pöffeszkedjen feleslegesen, talán kompenzálva belső kicsiségét, és tekintsen el a mások(!) által középszerűen megírt és azoktól megvett alap-gagyi groove-októl amikre rá”rappeli” a keménykedős -igazábólbelülvalaholmégmindigprosztónakérzemmagam – demajdénmegmutatomhogyakkorisleszekvalaki szintű Scarface szindrómát, és fejlesszen végre valami Igazit, ami Eredeti, amivel közöl valamit /lásd pl: Eminem, Kanye, stb – micsoda innovatív zeneiség és kreatív, ötletes szövegek, valamint autentikus döbbenetes szuggesztív előadásmód!/, ami által többek leszünk, valóban fejlődünk, vagy csak gyönyörködünk benne – mert meg tudná csinálni ), nem is ezzel van gond, de ami most van, amikben benne vannak, amikhez sokszor a nevüket adják.. És ahogy..! a megnyilvánulásaik stílusa, tartalma, formája, stb…. könyörgöm már..!  De NEM csak ők! Nyilván…” – olvasható többek közt a színész véleménye, amire egyelőre nem érkezett válasz az érintettektől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik