Szórakozás

Sztárban sztár+1 kicsi: szoros volt a verseny az első helyért

A múlt heti rendhagyó forduló után – amikor a gyerekek egyedül, felnőtt párjuk nélkül álltak színpadra – most visszaállt a rend.

Király Linda és a múlt heti győztes, Tabatabai Nejad Flóra az It’s Raining Mannel nyitották a show-t. Ábel Anita szerint jobban áll nekik, ha kilépnek a komfortzónájukból, ezt a dalt viszont kisujjból kirázták. Amellett azonban ő sem tudott szó nélkül elmenni, hogy mennyire felismerhetetlenné változtatták Flórát.

Feke Pál és Kornis Anna a Neoton Família slágerét énekelték. Anna igazán jó színészi képességekkel hozta Csepregi Éva tipikus mozdulatait, egyedül a mikrofondobálás maradt el, amire Rákóczi Feri mutatott rá. Ábel Anita viszont megdicsérte a kislányt, hogy le tudott tipegni a lépcsőn magassarkúban.

Pál Dénes és Varga Vivien a Csárdáskirálynőből adták elő a Rongyos életet, amiben nem csak az éneküket dicsérték, de a táncmozdulatokat is. Igaz, Oszvald Marika cigánykerekezése kimaadt, de Rákóczinak nem hiányzott. Az operettimádó Ábel Anita szerint az utánzás annyira nem volt erős, de tökéletesen hozták a műfaj hangulatát.

Szandinak és Lentulay Krisztiánnak az olasszal kellett megbirkózniuk, ugyanis Cher és Eros Ramazottiként álltak színpadra. Pély Barna szerint a hangutánzás ötös volt és “kezd elájulni” Krisztiántól.

Tilla szerint Bereczki Zoltán végre elért karrierje csúcsára, hiszen párjával, Berki Artúrral mignonokká változtak és nem létező nyelven énekeltek. Ahogyan az egész produkció, úgy a zsűritagok értékelése is komolytalan volt, de legalább mindneki jól szórakozott.

Dér Heni és Juhos Zsófi már a próbákon kék-zöldre verték a térdeiket, annyira beleadták az energiájukat Michael Jackson és Janet Jackson közös dalába. Ábel Anita állva őrjöngött a produkció végén, de a többiek is csak tátott szájjal nézték, ami a színpadon történik.

Peter Srámek és Bari Laci mulatós zenészekké változtak. Előbbi Lagzi Lajcsi, utóbbi a harmónikás Márió bőrébe bújt. Csobot Adél nagyon élvezte az előadást, Pély Barna viszont nem szereti a műfajt, így ő nem bulizott akkorát, mint a színpadra terelt, két asztalnyi nyugdíjas.

Tilla zenei tornaórának nevezte Sipos Peti és Sztojka Vanessza produkcióját, akik DJ Bobo és vokalistájaként álltak a közönség elé. Felváltva énekeltek és táncoltak, a zsűritagok pedig nem győzték oltogatni a kamuangollal rappelő Irigy Hónaljmirigyest.

Koós Réka szőrös arcán és magas hangjain, valamint Szabó Bence kézzel rásegített “csípőmozgásán” nem tudott otvábblépni a zsűri. A páros a diszkókorszakot idézte a Stayin’ Aive-val.

Utolsóként Tóth Vera és Farkas Zsolti énekeltek. Emeli Sandé és Labrinth dalát párás szemmel hallgatta a zsűri, akiket elvarázsolt a két énekes közötti érzelmi kapocs.

A zsűri, a versenyzők és a nézői szavazatok összesítése után Dér Heni-Juhos Zsófi, valamint Pál Dénes-Varga Vivien párosa ugyanannyi ponttal álltak az első helyen. Ezt követte a második körös nézői szavazás, aminek eredményeként:

a heti győztes Dér Heni és Juhos Zsófi lettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik