Szórakozás

Kembe Sorel örül, hogy felmondott a Jóban Rosszbanban

Már egy éve annak, hogy a TV2 napi sorozatának egykori szereplője, Kembe Sorel otthagyta a Jóban Rosszbant és leigazolt az RTL Klubhoz riporterként. Azóta teljesen felhagyott a színészettel, színházi szerepeket sem vállal, ugyanis elege lett az egészből.

Erősen kiábrándultam a színpadi létből a kiszámíthatatlansága miatt. Nemrég visszaadtam a vígszínházas szerepemet is. A Jóban Rosszbant is azért hagytam ott, mert családfőként nem lehet építeni a tudatlanságra: mert hogy a bevételem attól függött, hogy a karakterem mennyit szerepel. Nem bántam meg azóta sem, hogy felmondtam. Nemcsak a sorozatból, a színészkedésből is elég volt. Persze soha ne mondd, hogy soha, de ha rajtam múlik nem térek vissza a színészethez

– árulta el a Bornak Sorel, aki ugyan a munkákkal jól áll, de a magánéletével már kevésbé.

Mint ahogyan az egy hete kiderült, szakítottak kislánya édesanyjával, Kondákor Zsófival. Ennek ellenére fontos számára, hogy jó viszonyban maradjanak, hiszen nem szeretne hétvégi apukává válni.

A tőlem telhetőt szeretném megadni a kislányunknak, jó apja akarok lenni. Olyan, aki az élete része. Nem fogok beállni a hétvégi apukák táborába. Éppen ezért fontos nekem, hogy jó viszony maradjon köztünk az édesanyjával, hogy Katja ne jöjjön ki vesztesként a helyzetből, mert mindkettőnknek ő a legfontosabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik