Szórakozás

Tóth Gabinak alkotói szabadságra van szüksége

Mindezt nővére, Tóth Vera jelentette be saját közösségi oldalán. A két énekesnő ugyanis Sister Act néven vállalt eddig közös koncerteket, de Gabi most igényli az alkotói elvonulást. Igaz, A Dalban hamarosan azért énekel új formációjával, hogy kijusson az Eurovíziós dalfesztiválra.

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben Gabi húgom televíziós, színházi elfoglaltságai, stílusváltása, alkotói elvonulása miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségei miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudja vállalni, így a Sister Act műsor helyett az én koncertjeim kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel! Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt.. Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Gabi is ezt teszi most! Helyesen teszi

– írta Vera.

Az X-Faktor mentora egyébként nem csak a koncertezéstől határolódik el. Egy hónapja megelégelte a bulvárt, amiért arról írtak, hogy ígérete és terve ellenére még mindig nem szerezte meg az érettségijét, és úgy döntött, hogy többé nem nyilatkozik a magánéletéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik