Szórakozás

Nem biztos, hogy teljesül Klapka György végakarata

A január 4-én elhunyt Aranyember halála mindenkit váratlanul ért. Klapka Györgynek több üzleti terve is volt még, ugyanakkor már mindent elrendezett az életében, amelyet végrendeletében rögzített. Temetését most özvegye, Kiss Mária intézi, aki férje halálának körülményeiről is mesélt korábban.

Az üzletember végakaratát azonban nem biztos, hogy maradéktalanul teljesíteni tudják. A Blikk információja szerint ugyanis Klapka azt szerette volna, ha édesanyja, Bilicska Mária mellé temetik. Ezzel azonban problémák vannak.

A nagyi a fenti ravatalozó mellett nyugszik, édesapám azt kérte, hogy őt is oda, mellé temessük. Nemrég beszéltem Marikával, és sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy ezt a kívánságát nem tudjuk teljesíteni. Sokan lesznek majd a temetésen, ahhoz pedig túl kicsi a fenti ravatalozó, hogy elférjünk, ezért muszáj lesz a lentiben megtartani a ravatalt. A Farkasréti viszont egy hatalmas temető, és olyan nagy a távolság a nagyi sírja és a lenti ravatalozó között, hogy azt az idősek nem tudják megtenni, így pedig képtelenek lennénk az utolsó útjára kísérni őt

– magyarázta ifj. Klapka György, aki további részleteket is elárult.

Azt szerette volna, ha cigányzene szól a temetésén, és nem hamvasztják el a testét, hanem hagyományos temetést kap. Ezeket a kéréseket a végakarata szerint teljesítjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik