Szórakozás

Zimány Lindának azért változik az arca, mert öregszik

A Fókusz mai adásában Zimány Lindát interjúvolták öltözködési szokásairól (vagyis feltételezhetően ez volt az apropó, mert csak erről esik szó), ekkor mondta a glam modell/szépségkirálynő/ügyvédjelölt, hogy milyen gyakran írnak arról az újságok, hogy milyen sokat változott az arca. Szerinte ennek egyetlen oka van: ha egymás mellé tesznek két képet valakiről, melyek készítése között eltelt 14 év, akkor nyilván nem ugyanúgy fog kinézni az illető, és

az ő arcán is csupán annyi változás történt, hogy elszálltak felette az évek.

Ennek némileg ellentmond, hogy instagramján rendszeresen dokumentálja, hogy egy Los Angeles-i sztárdokihoz jár, aki főleg non-invazív szépészeti beavatkozásokat végez (és félő, hogy neki köszönhetjük, hogy minden celeb kezd tök ugyanúgy kinézni).

De nem is ez volt az igazán érdekes a riportban (ami ugye nehezen sikerülhetett volna kimondottan érdekesre, tekintve, hogy az volt a téma, hogyan öltözik Zimány Linda), hanem az, hogy teljesen összeszedetten, normálisan, szép kerek mondatokban beszélt a celeb ügyvédjelölt, ami azért nagy szó egy olyan országban, ahol saját műsorokat kap Sarka Kata, akinek a szép beszéd nem éppen erénye, vagy ahol Vajna Tímea ezredszerre is belebakizik vagy belevihog minden egyes mondatába.

A riportból egyébként kiderül az is, hogy Zimány régebben szerette “kirakni, ami van”, és hogy ő azért megmaradt tornacipős lánynak, bár borzasztóan szereti a magassarkúkat is. Ja, és hogy vőlegénye, Kedves Ferenc szóvá tette, hogy jobban néz ki, mióta személyi edzőhöz jár.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik