Szórakozás

10 hibátlan idézet Klapka Györgytől

klapka-györgy (klapka györgy, )
klapka-györgy (klapka györgy, )

Mint megírtuk, néhány nappal 88. születésnapja után szerdán elhunyt Klapka György. Az üzletembernek számos legendás mondatot köszönhetünk, összegyűjtöttünk közülük 10 hibátlan idézetet:

Az első – és egyben legrosszabb – vállalkozásom az volt, hogy karácsonykor jöttem a világra, így mindig egy ajándékot kaptam karácsonyra és szülinapra.

(Business&Café)

Az a véleményem, hogy csak az impotens férfi hűséges, én pedig 85 évesen már két éve hűséges vagyok.

(Origo)

Minden jónak látszó ötletet kipróbálok, megvalósítok. Ha látom, hogy megy valami, akkor rámászok. Ha nem megy, akkor meg elaltatom.

(24.hu)

Romániában elveszítettem 1,5 millió dollárt. Megráztam magam, hazajöttem, és megfogadtam, hogy soha többet nem megyek olyan országba üzletelni, ahol nem beszélem a nyelvet.

(Business&Café)

Három dologba kell befektetni: egyharmad aranyba, egyharmad értékpapírba, egyharmad ingatlanba. Valamelyik a három közül mindig megy, ha meg nem, akkor kell venni.

(24.hu)

Klapka György (Klapka György)

Nem voltam én perverz. Én nagyon potens ember voltam, nekem minden nap kellett dugni

(velvet.hu)

Egy jó vállalatvezető jobb jogász, mint a jogásza, jobb könyvelő, mint a könyvelője, jobb szakértő, mint a szakértője. Mindenhez érteni kell ahhoz, hogy sikeres legyek.

(Business&Café)

Egy tanult ember a hegy tetejéről látja a világot, egy tanulatlan ember pedig a völgyből, és a völgyből egyáltalán nem ugyanazt lehet látni, mint a hegy tetejéről. Szóval a tanulás a világnézet, a másik szemszög, a más szemléletmód megismerése miatt fontos.

(Business&Café)

Szerintem az, hogy pipacsok nyílnak a réten, terjeng a rózsaillat, és meztelen lányok szaladgálnak azért, hogy legyen egy ­autóm, az nem reklám.

(magyarnarancs.hu)

Lusta zsenivel még nem találkoztam!

(24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik