Szórakozás

Kőhalmi Zoltánnak sok furcsasága van

Az egyik legismertebb stand-upos, Kőhalmi Zoltán köztudottan maximalista, sokat rágódik a fellépéseit követően. Korábban évekig nem volt képes elengedni egy-egy hibát, vagy nem tökéletesen sikerült előadást. Számtalan szorongással, kényszerességgel küzd, néhány rituáléja gúzsba köti.

“Vannak rossz pillana­taim, amikor elmebeteg vagyok. (…) Járok pszichológushoz pár éve. Elég sok furcsaságom van. Nehéz ember vagyok, kényszeres alkat. Gyerekkoromban voltak kifejezetten kényszeres tevékenységeim, gondolataim. Nagyon nehezen szabadulok a rutinjaimtól, általában szeretem mindig ugyanazokat csinálni, ragaszkodom a kapaszkodóim­hoz. Érdekem, hogy ebből kilépjek, ezért járok pszichológushoz, ami egyébként annak is ajánlanék, akinek nincs semmi gondja”

– idézi a Blikk az Echo TV Arckép című műsorából Kőhalmi Zoltánt, akit nemrég egy részeg nő akart felpofozni.

A Karinthy-gyűrűs humorista, a Dumaszínház és a Showder Klub egyik legnagyobb csillaga szakember segítségével szabadult már meg furcsa szokásától: korábban éveken keresztül hétfőnként mindig csak rántott sajtot evett, mert nem nagyon bízott másban azon a helyen, ahol ebédelt. De a szülei véleményétől is tartott, hosszú ideig nem merte bevallani, dohányzik. Kőhalmi emellett nincs megelégedve egyes stand-upos kollégáinak színvonalával: listát írt 11 névvel, azokról, akiket menesztene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik