Szórakozás

Magyar modellfiúval szilveszterezett az ex-milliárdosfeleség

Wendi Deng neve itthon kevésbé ismert, pedig rövid idő alatt hatalmas karriert futott be. A gazdag férjeket hátrahagyva azonban a szilvesztert a 21 éves modellfiúval, Zahorán Bertolddal töltötte.

Ázsiából az ötödik sugárútra

Wendi Deng Kínában nőtt fel, 1987-ben pedig találkozott Jake Cherryvel és feleségével, Joyce-szal, akik ideiglenesen az ázsiai országba költöztek, hogy egy hűtőgyárat építsenek. Deng segített is nekik, cserébe Joyce angolra tanította őt. Annyira jóban lettek, hogy amikor a lány úgy döntött, az Egyesült Államokban folytatja a tanulmányait, a házaspár fizette a tandíját és a vízumát. Cherry később elvált Joyce-tól, és

elvette Denget,

akivel egy évig (1990-1991) voltak házasok – ez azonban elég volt a zöldkártyához és ahhoz is, hogy kapcsolatokat építsen: nem sokkal később a Fox tévécsatornánál találta magát.

新年快樂 🎉@wendimurdoch ❤ Happy New Year!🎉 Boldog új évet!🎉

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által közzétett fénykép, 2016. Dec 31., 19:46 PST

1999-ben elég nagy halat sikerült kifognia: ő lett a milliárdos Rupert Murdoch harmadik felesége, akivel 2013-ig voltak együtt. Egyébként megismerkedésükkor Murdoch is házas volt, a válás után hét nappal viszont már Denggel állt az oltár elé.

A magyar szál

Arról már a Shanghaiist ír, hogy Wendi Deng a szilvesztert a 21 éves magyar modellel, Zahorán Bertolddal töltötte. Az oldal nem finomkodik a jelzővel, a közös fotót és vele együtt a fiút például úgy vezeti fel, hogy

új év, új játékszer Wendi Dengnek.

A kép tanúsága szerint egyébként 2016 utolsó napját a celeb kedvenc nyaralóhelyén, a karib-tengeri Saint-Barthélemyben töltötték.

Az oldal emlékeztet, hogy a pár a topmodell Naomi Campbell tavaly májusi születésnapi buliján találkozott, Zahorán pedig New Yorkban él, ahol többek között a Ralph Laurennek és a Calvin Kleinnak is dolgozik. Denget egyébként több fiatal fiúval is látták már együtt, de pletykálták azt is, hogy Vlagyimir Putyinnal is közelebb kerültek egymáshoz. Ennek az alapja az volt, amikor szintén Saint-Barthélemyn látták Putyin barátja, Roman Abramovics 120 milliárd (!!!) forintot érő jachtján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik