Szórakozás

Babát vár a Madách Színház színésznője, Simon Boglárka

Első gyermekét várja Simon Boglárka, aki éppen a Mamma Mia!-ból Sopihie-t játssza a Madách Színházban. A színésznő terhessége is ennek köszönhetően derült ki: szívéhez kapott, amikor meglátta az újságban, hogy állapotos a Mamma Mia! sztárja.

“Ez lehetetlen, honnan tudják?” – kérdezte kollégáját, majd kiderült, hogy az amerikai film főszereplőjéről, Amanda Seyfried terhességéről írnak. Hihetetlen, de igaz, a két színésznő egyszerre várandós.

“Éppen akkor tudtuk meg, hogy babánk lesz, a férjemmel még senkinek sem mondtuk el, ezért lepett meg az újsághír. Azt mondja az orvosom, hogy június 25-én születik a babánk, pont két nappal az ötödik házassági évfordulónk után. Harmincéves vagyok, egy éve próbálkoztunk, és novemberben beköszönt: itt vagyok. Tizenhárom hetes, még nem lehet tudni a nemét, de van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz”

– mondta a Borsnak Simon Boglárka, aki már a neveken is gondolkodott.

“A fiú megvan: Sebestyén. Azért ez még nem biztos, előbb megnézzük, hogy illik-e hozzá. A családunknak karácsony este mondtuk el, azt hiszem, ennél szebb ajándék nincs is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik