Szórakozás

Barátságuk legendás, pedig Liz Taylor lenyúlta Debbie Reynolds férjét

Néhány évtizeddel ezelőtt a Csillagok háborúja Leia hercegnője, a kedden elhunyt Carrie Fisher szüleinek magánéletétől zengett az amerikai sajtó.

Carrie mindössze 2 éves volt, amikor szülei elváltak. A házasság akkor bomlott fel, amikor a színésznő apja, Eddie Fisher énekes Elizabeth Taylor miatt elhagyta a csütörtök virradóra meghalt Debbie Reynoldst.

A dolog különösképpen érdekesnek számított, mert Elizabeth és Debbie azelőtt kebelbarátnők voltak. 17 évesen, a középiskolában ismerkedtek össze, mindketten gyerekszínészként kezdték a pályájukat. A két fiatal lány gyakran ment együtt iskolába, és jól kijöttek egymással, sőt a kezdő Reynolds egyenesen bálványozta Taylort. A két színésznő barátsága az iskola után sem ért véget, egészen addig, amíg Liz viszonyba nem kezdett Eddievel.

A nagy szerelem nem tartott sokáig: a díva öt év után elhagyta Fishert élete szerelméért, Richard Burtonért. Elizabeth Taylor viharos szerelmi életét egyébként jól jellemzi, hogy az énekestől 1964. március 6-án vált el, és mindössze kilenc nappal később, március 15-én már hozzá is ment Burtonhöz.

Debbie Reynolds sokáig dühös volt egykori barátnőjére, de néhány év távlatából már humorral gondolt vissza a történtekre. A mashable.com szerint a két színésznő egy óceánjáró hajón békült ki egymással, Debbie megbocsátott barátnőjének. Olyannyira, hogy 2001-ben együtt szerepeltek a Carrie Fisher által írt vicces tévéfilmben, az Öreg díva nem vén dívá-ban is.

Debbie egyszer így emlékezett vissza a történtekre:

“Hosszú éveken át voltunk barátnők. Csak akkor tartottunk egy kis szünetet, amikor Liz lenyúlta a férjemet, hogy inkább vele éljen, mert ő is nagyon szereti. Annyira, hogy rögtön vitte is, kérdés nélkül.”

Mint ismert, Debbie Reynolds és lánya, Carrie Fisher kapcsolata sem mindig volt felhőtlen, de mindig őszintén meséltek súrlódásaikról. Összefoglaltuk az életüket képekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik