Szórakozás
Budapest, 2016. január 20.
Csákányi Eszter színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. A mûsorban Pogány Judit Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas  színmûvésznõ, érdemes mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja munkásságát idézték meg.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csákányi Eszter abszurdnak tartja Kulka Jánossal való kapcsolatát

24.hu
24.hu

2016. 12. 27. 06:59

Korábban a témában:

A színésznő betegsége miatt, a nyáron kénytelen volt lemondani szerepeit, most pedig részletesen beszélt aról, hogy mi történt vele. Csákányi Eszter nagy műtéten van túl, térdprotézist kapott, amiről Veiszer Alinda műsorában mesélt.

Augusztus 25-én volt egy nagy műtétem. Gyakorlatilag egy milliméternyire sem tudtam megemelni a lábam. Elindult egy másik szakasza az életemnek, amit tényleg csak akkor tapasztal meg az ember, ha belekerül

– beszélt a nehézségekről a színésznő, akinek újra kellett tanulnia, hogyan használja a lábát. Ez pedig egy újabb közös pont volt az ő és kollégája, Kulka János életében.

Meglátogatott a kórházban, és ez nagyon nagy történet volt, amikor János engem meglátogat a kórházban. Ezen nagyon sokat nevettünk, hogy most mind a ketten itt vagyunk a kórházban. Ennek a jó barátságnak tényleg van egy olyan abszurd vonulata, hogy mi együtt kaptunk Érdemes Művész díjat, együtt kaptunk Kossuth-díjat és most Jánossal történt ez a baleset, ami után most nagyon jó úton van a gyógyuláshoz

– idézte a Blikk Csákányi szavait.

Budapest, 2009. április 15.
Csákányi Eszter és Kulka János színmûvészek közös zenés estjük mûsorát próbálják a Thália Színházban. A darabot április 16-án mutatják be.
MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.