Szórakozás

Tolvai Reni: Hatalmas k**va vagyok?

Mint megírtuk, szenteste vörös csipkés melltartóban pózolt a karácsonyfa mellett Tolvai Reni, így kívánt boldog karácsonyt követőinek a Facebookon.

A hatalmas dekoltázs azonban nem tetszett mindenkinek: egyesek furcsállták a karácsonyi nekivetkőzést, míg mások egyenesen kiosztották a kommentekben az énekesnőt. Tolvai Reni erre reagált egy kommentben.

“Boldog Karacsonyt szeretnek kivanni mindenkinek illetve azoknak akik nagyon eldurvultatok itt a posztom alatt azt uzenem hogy az helyet hogy ilyen utalatot es ennyi banto dolgot leirtok szentesten nekem inkabb foglalkozzatok a csaladdal es a vacsoraval es azzal hogy minnel kellemesebben es bekeben teljenek az unnepek. Uramisten kovezzetek meg mert kiraktam egy dekoltazsos fotot karacsonykor,elkepeszto pofatlan dolog es hatalmas k**va vagyok emiatt.Csajok karacsonykor ne viseljetek dekoltazsokat sem mini szoknyakat mert kinyirnak a commentelok! Utalom az alszenteskedest es nem ertem honnan jon ennyi gyulolet inkabb szeressetek egymast, ne engem hanem egymast, ne vedd a faradsagot hogy ide irsz ha valami nem tetszik, ez az en oldalam es azt rakok ki amit akarok amikor akarok es ahogyan akarok akkor is ha szerinted kis prud kommentelo az nem helyen valo. Strandra ne vigyetek gyerekeket mert ott is tele van melltartos nenikkel es hujujuju mi lesz”

– írta Reni, akinek egyébként akinek 8 év alatt nem csak a szeme lett nagyobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik