Szórakozás

Itt a nagy karácsonyfatalp-kereső!

Besenyei Violetta
Besenyei Violetta

2016. 12. 24. 16:06

Elérkezett a várva várt karácsony, ám  a meghitt pillanatokig még hátravan néhány teendő. Mostanra a húst minden bizonnyal bepácoltad, a fa is megvan, az ajándékok – becsomagolva! – a rejtekhelyükön várják a kiosztást, és talán már a mézeskalács hullócsillagok is megpuhultak a dán teasüteményes dobozban.

Mégis: nem felejtettél el valamit (idén is)?

Bár e szép ünnep – mint az ünnepek általában – évente ismétlődik, ezen a napon évrőlévre ugyanazok a problémák merülnek fel a magyar háztartásokban. Ezek közül (népszerűségénél fogva) külön kiemelendő a hagyományos

„Hol van az a rohadt talp?”

kérdés,  melyet egy minimum háromórás szélmalomharc követ a sötét garázsok, poros padlások, dohos pincék legmélyebb bugyraiban, nem kis szenvedést okozva ezzel a már egyébként is megfáradt polgároknak, akik csak egy nyugodt pihenőnapra vágynak.

A közösségi médiában néhányan – kivételes módon – már előre megérezték a rájuk leselkedő veszedelmet, és megpróbáltak felkészülni, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel:

Ha te olyan szerencsés vagy, hogy neked nem kell vesződnöd a kereséssel, esetleg már megtaláltad, tanúsíts némi együttérzést édesapád/partnered/élettársad/lakótársad/bárkid kálváriája iránt: keress te is!

Ráadásul ezt most anélkül teheted, hogy felállnál a gép elől.

Ezt a talpat kell majd keresni:

Induljon a játék!

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza a címlapra

Kommentek

Local demonstrators march with a flag with the image of Russian President Vladimir Putin and Hungarian Prime Minister Viktor Orban close to the headquarter of the governor FIDESZ party at Heroes Square as students, teachers of the Central European University and their sympathizers protest in downtown Budapest on April 9, 2017. 
Hungarian lawmakers approved legislation that could force the closure of a prestigious Budapest university founded by US billionaire investor George Soros, sparking fresh protests. The English-language Central European University (CEU), set up in 1991 after the fall of communism, has long been seen as a hostile bastion of liberalism by Prime Minister Viktor Orban's government.  / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.