Szórakozás

Itt a nagy karácsonyfatalp-kereső!

Itt a nagy karácsonyfatalp-kereső!

Elérkezett a várva várt karácsony, ám  a meghitt pillanatokig még hátravan néhány teendő. Mostanra a húst minden bizonnyal bepácoltad, a fa is megvan, az ajándékok – becsomagolva! – a rejtekhelyükön várják a kiosztást, és talán már a mézeskalács hullócsillagok is megpuhultak a dán teasüteményes dobozban.

Mégis: nem felejtettél el valamit (idén is)?

Bár e szép ünnep – mint az ünnepek általában – évente ismétlődik, ezen a napon évrőlévre ugyanazok a problémák merülnek fel a magyar háztartásokban. Ezek közül (népszerűségénél fogva) külön kiemelendő a hagyományos

„Hol van az a rohadt talp?”

kérdés,  melyet egy minimum háromórás szélmalomharc követ a sötét garázsok, poros padlások, dohos pincék legmélyebb bugyraiban, nem kis szenvedést okozva ezzel a már egyébként is megfáradt polgároknak, akik csak egy nyugodt pihenőnapra vágynak.

A közösségi médiában néhányan – kivételes módon – már előre megérezték a rájuk leselkedő veszedelmet, és megpróbáltak felkészülni, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel:

karitalp

Ha te olyan szerencsés vagy, hogy neked nem kell vesződnöd a kereséssel, esetleg már megtaláltad, tanúsíts némi együttérzést édesapád/partnered/élettársad/lakótársad/bárkid kálváriája iránt: keress te is!

Ráadásul ezt most anélkül teheted, hogy felállnál a gép elől.

Ezt a talpat kell majd keresni:

talpiko

Induljon a játék!

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasói sztorik