Szórakozás

Megvan az összeg: ennyit hagyott férjére Gábor Zsazsa

Életének 99. évé­ben hétfőn meghalt Gábor Zsazsa, minden idők leg­ismertebb magyar színésznője. Férje, Frédéric von Anhalt a Bild című német lapnak nyilatkozva véget vetett a találgatásoknak, s elárulta, milyen örökségre számíthat.

“Az életem hátralévő része be van biztosítva. De akkor is be lett volna, ha a feleségem köztünk marad. Egyedüliként teljes jogkörrel kezelhettem a vagyonunkat”

– mondta Frédéric, aki hatmilliárd forintos jussra számíthat, amelynek egyedüli örököse lesz.

Az amerikai jogszabályok szerint Zsazsa nyolcszázezer forintos nyugdíját ezentúl Frédéric kapja, ő eddig a német államtól harmincezer forintnak megfelelő összeget kapott havonta. Ezen felül azonban van egy nyugdíjalapjuk is, amelyből közel havi kétmilliót utalnak neki vissza. Frédéricnek még ezen felül is jócskán lesz bevétele. Egy amerikai csatorna ugyanis folyamatosan ismétel egy sorozatot, amelyben Gábor Zsazsa játszik, és Zsazsa testvérének, Gábor Évának New Yorkban volt egy üzlete, amely most ki van adva. Mindkét helyről körülbelül 30–30 millió forintnyi dollár érkezik hozzá rendszeresen – írja a Bors.

Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt tegnap azt is elárulta, hogy mik voltak a színésznő utolsó szavai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik